• Bakrecepten

Red Velvet Truffels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De Red Velvet Truffels van Anna Meyer zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Deze truffels zijn gemaakt van chocolade, roomkaas, boter en rode kleurstof. De truffels zijn heerlijk romig en hebben een heerlijke chocoladesmaak. Deze truffels zijn perfect als dessert of als een lekkere snack. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke chocolade truffels.

Red velvet truffels

Ingrediënten

  • 200 gram pure chocolade
  • 200 gram roomkaas
  • 50 gram boter
  • 2 eetlepels rode kleurstof

Instructies

  1. Smelt de chocolade en boter in een pannetje op laag vuur.
  2. Voeg de roomkaas toe en roer totdat het een gladde massa is.
  3. Voeg de rode kleurstof toe en roer totdat de kleur egaal is.
  4. Giet de massa in een bakvorm en zet in de koelkast totdat de massa stevig is.
  5. Haal de massa uit de koelkast en maak kleine balletjes van de massa.
  6. Rol de balletjes door kokos of cacaopoeder.
  7. Serveer de truffels en geniet ervan!

Kooktijd

De kooktijd voor deze Red Velvet Truffels is ongeveer 30 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Red Velvet Truffels. Deze truffels zijn gemaakt van cacaopoeder, roomkaas, boter, poedersuiker en rode kleurstof. Het is een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. De truffels zijn perfect als dessert of als een leuke traktatie voor een feestje. Probeer ook eens vijgen met geitenkaas en balsamico of toetjes met gecondenseerde melk als je de Red Velvet Truffels serveert.

Tips

  • Gebruik pure chocolade voor de beste smaak.
  • Gebruik een goede kwaliteit roomkaas voor de beste smaak.
  • Voeg wat extra rode kleurstof toe als je de truffels roder wilt maken.
  • Je kunt de truffels ook in chocolade wikkelen voor een extra lekkere smaak.

Conclusie

De Red Velvet Truffels van Anna Meyer zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. De truffels zijn heerlijk romig en hebben een heerlijke chocoladesmaak. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke chocolade truffels. Vergeet niet om de truffels te serveren met wat extra rode kleurstof voor een extra lekkere smaak.

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website.